Contact & afspraak maken

Ben je op zoek naar een handgemaakt sieraad en wil je meer weten of zien? Maak dan een afspraak via het formulier op deze pagina en selecteeer een datum en tijd. Wil je alles liever online regelen? Dat kan ook. De ringmaat kan worden bepaald met een multisizer die we je kunnen toesturen. Sieraden worden door ons via DHL Express per koerier aangetekend en verzekerd verstuurd. Wel zo veilig.

Het PHIE Jewels team.

Winkel en Atelier in Alkmaar

PHIE Jewels
Hekelstraat 1
1811 BL Alkmaar
Email info@phie.nl
Telefoon 072-5200631

OPENINGSTIJDEN

Woensdag:   11.00 – 17.00
Donderdag:   11.00 – 17.00
Vrijdag:  11.00 – 17.00
Zaterdag:  11.00 – 17.00

Op zaterdagen kan het erg druk zijn en wij raden je daarom aan om een afspraak te maken. Dit om teleurstellingen van lang wachten of op een ander tijdstip terug te moeten komen te vermijden.

Buiten openigstijden alleen op afspraak

Maak een afspraak:

Kom je met de auto?

De sieraden op onze website geven een goede indruk van onze collectie. Natuurlijk ben je meer dan welkom om de maatwerk sieraden en handgemaakte ringen in het echt te bekijken, vast te houden en te zien hoe het sieraad bij je staat.

Kom je voor de eerste keer bij PHIE? De straat waarin je de winkel en het atelier van PHIE Jewels vindt, is alleen toegankelijk voor voetgangers. Kom je met de auto, dan kun je die het beste parkeren in één van onderstaande parkeergarages:

Sieraden met karakter

handgemaakte aparte set gouden aanschuifringen met diamanten en parel
handgemaakte aparte gouden ring met diamant
handgemaakte oorbellen uit goud en diamanten

Please Wait