Trouwringen, handgemaakt en uniek

Handgemaakte trouwringen en verlovingsringen zijn hét symbool van de liefde. Persoonlijker en unieker wordt het niet. Trouwringen speciaal voor jullie ontworpen en gemaakt.

PHIE Jewels biedt een bijzondere collectie unieke trouwringen en verlovingsringen die nét even anders zijn. Het zijn bijzondere trouwringen met een eigen identiteit. Op deze pagina zie je slechts het tipje van de sluier. Want trouwringen maken is voor ons maatwerk. Jullie wensen verwerken we graag in de gepersonaliseerde ringen.

Alle handgemaakte trouwringen komen van de hand van sieradenontwerpster en goudsmid Sophie Jong. Kom langs in ons atelier en deel jullie wensen. Samen bespreken wij de mogelijkheden voor jullie unieke handgemaakte trouwringen.

handgemaakte aparte trouwringen uit witgoud met diamant

Vakmanschap

Op zoek naar handgemaakte trouwringen die perfect passen bij jullie unieke liefdesverhaal? Bij PHIE.nl ben je aan het juiste adres! Onze exclusieve collectie handgemaakte trouwringen combineert vakmanschap, elegantie en persoonlijke stijl, waardoor je de perfecte symbolen van jullie liefde kunt vinden.

Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om je te begeleiden in het keuzeproces en al je vragen te beantwoorden. We begrijpen dat het kiezen van de perfecte trouwring een bijzonder moment is, en we willen graag deel uitmaken van die mooie ervaring.

Handgemaakte trouwringen is maatwerk

Maatwerk sieraden maken is ons ambacht. Bij PHIE Jewels gebeurt maar weinig machinaal. Handgemaakte sieraden zijn sieraden die de goudsmeden van PHIE Jewels handmatig vormen en opbouwen. Natuurlijk gebruiken wij ook moderne middelen om de handgemaakte sieraden te bewerken. Wij polijsten machinaal. Maar het ambacht van het smeden staat bij ons centraal. En dat heeft voordelen. Bij PHIE Jewels kies je voor maatwerk sieraden en ben jij vrij in de keuze van het edelmetaal, de edelsteen of diamant in je handgemaakte sieraad.

Wil je graag de ring van je keuze in een ander materiaal? Geen probleem. Kom langs bij PHIE Jewels. Wij geven je graag advies over de vele mogelijkheden van maatwerk sieraden.

Jullie unieke liefdesverhaal

Please Wait