Trouwringen, handgemaakt en uniek

Handgemaakte trouwringen en verlovingsringen zijn hét symbool van de liefde. Persoonlijker en unieker wordt het niet. Trouwringen speciaal voor jullie ontworpen en gemaakt.

PHIE Jewels biedt een bijzondere collectie unieke trouwringen en verlovingsringen die nét even anders zijn. Het zijn bijzondere trouwringen met een eigen identiteit. Op deze pagina zie je slechts het tipje van de sluier. Want trouwringen maken is voor ons maatwerk. Jullie wensen verwerken we graag in de gepersonaliseerde ringen.

Alle handgemaakte trouwringen komen van de hand van sieradenontwerpster en goudsmid Sophie Jong. Kom langs in ons atelier en deel jullie wensen. Samen bespreken wij de mogelijkheden voor jullie unieke handgemaakte trouwringen.

handgemaakte aparte trouwringen uit witgoud met diamant

Materialen en stenen

Handgemaakte sieraden ontwerpen en vervaardigen vraagt om vakmanschap en om uitzonderlijke materialen. Deze materialen, zoals edelstenen, zilver en goud worden meestal speciaal voor jouw opdracht ingekocht. PHIE Jewels creëert met veel zorg en aandacht handgemaakte sieraden in opdracht, en daar is tijd voor nodig. Het kan daarom even duren voordat je handgemaakte ring, oorbellen, collier, armband klaar is. Je geduld wordt beloond. Straks draag jij een bijzonder sieraad. Handgemaakt. Speciaal voor jou.
Nieuwsgierig naar onze prachtige sieraden ? Je bent meer dan welkom in ons atelier of neem contact met ons op. Wij informeren je graag.

Materialen en stenen V2.0

Handgemaakte trouwringen is maatwerk

Maatwerk sieraden maken is ons ambacht. Bij PHIE Jewels gebeurt maar weinig machinaal. Handgemaakte sieraden zijn sieraden die de goudsmeden van PHIE Jewels handmatig vormen en opbouwen. Natuurlijk gebruiken wij ook moderne middelen om de handgemaakte sieraden te bewerken. Wij polijsten machinaal. Maar het ambacht van het smeden staat bij ons centraal. En dat heeft voordelen. Bij PHIE Jewels kies je voor maatwerk sieraden en ben jij vrij in de keuze van het edelmetaal, de edelsteen of diamant in je handgemaakte sieraad.

Wil je graag de ring van je keuze in een ander materiaal? Geen probleem. Kom langs bij PHIE Jewels. Wij geven je graag advies over de vele mogelijkheden van maatwerk sieraden.

Maak een afspraak voor trouwringen

Please Wait