Trouwringen, handgemaakt en uniek

Handgemaakte trouwringen en verlovingsringen zijn hét symbool van de liefde. Persoonlijker en unieker wordt het niet. Handgemaakte trouwringen speciaal voor jullie ontworpen en gemaakt.

PHIE Jewels biedt een bijzondere collectie unieke trouwringen en verlovingsringen die nét even anders zijn. Het zijn bijzondere trouwringen. Uniek en origineel. Op deze pagina zie je slechts een tipje van de sluier. Want trouwringen maken, is voor ons maatwerk. Jullie wensen, liefde en misschien zelfs dierbaar goud verwerkt en vertaald in het symbool van de liefde.

Alle handgemaakte trouwringen komen van de hand van sieradenontwerpster en goudsmid Sophie Jong. Kom langs in ons atelier en deel jullie wensen. Samen bespreken wij de mogelijkheden voor jullie unieke handgemaakte trouwringen.

handgemaakte aparte trouwringen uit geelgoud

Materialen en stenen

Handgemaakte sieraden ontwerpen en vervaardigen vraagt om aandacht en unieke materialen. De voorraad edelstenen en edelmetalen is zeer beperkt. PHIE Jewels creëert met veel zorg en aandacht handgemaakte sieraden voor je. Daar is tijd voor nodig. Het kan daarom even duren voordat je handgemaakte ring, oorbellen, collier, armband klaar is. Je geduld wordt beloond. Straks draag jij een bijzonder sieraad. Handgemaakt. Speciaal voor jou.

Nieuwsgierig naar onze maatwerk sieraden of handgemaakte ringen? Je bent meer dan welkom in ons atelier of neem contact met ons op. Wij informeren je graag.

Materialen en stenen V2.0

Handgemaakte Trouwringen = Maatwerk

Maatwerk sieraden maken is ons ambacht. Bij PHIE Jewels gebeurt maar weinig machinaal. Handgemaakte sieraden zijn sieraden die de goudsmeden van PHIE Jewels handmatig vormen en opbouwen. Natuurlijk gebruiken wij ook moderne middelen om de handgemaakte sieraden te bewerken. Wij polijsten machinaal. Maar het ambacht van het smeden staat bij ons centraal. En dat heeft voordelen. Bij PHIE Jewels kies je voor maatwerk sieraden en ben jij vrij in de keuze van het edelmetaal, de edelsteen of diamant in je handgemaakte sieraad.

Wil je graag de ring van je keuze in een ander materiaal? Geen probleem. Kom langs bij PHIE Jewels. Wij geven je graag advies over de vele mogelijkheden van maatwerk sieraden.

Gouden Ringen

PHIE logo 2018 handmade dutch design LOGO 2 WIT RESIZE

Contactgegevens

Hekelstraat 1
1811 BL Alkmaar
Nederland

+31(0)72-5200631
info@phie.nl

Blijf op de hoogte

Betaalmethode

Betaalmethoden PHIE zwart-wit

Belangrijke links

Please Wait