Handgemaakte Trouwringen

Handgemaakte trouwringen & verlovingsringen zijn het ultieme symbool van de liefde. Ze vormen een blijvende herinnering aan een prachtige dag. De ringen die jullie met elkaar verbinden.  PHIE Jewels biedt een bijzondere collectie trouwringen en verlovingsringen die nét even anders zijn. Op deze pagina vind je slechts enkele voorbeelden want bij ons zijn trouwringen zo persoonlijk dat het maatwerk betreft. Speciaal voor jullie ontworpen en natuurlijk met de hand gemaakt.  Ook wanneer jullie “dierbaar goud” verwerkt willen hebben in de ringen dan is dat natuurlijk mogelijk. Alle trouwringen komen van de hand van sieradenontwerpster en goudsmid Sophie Jong. Kom een keer langs, wij adviseren graag over de mogelijkheden.

Materialen en stenen

Bij PHIE Jewels wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de mooiste materialen. Goud en zilver worden vaak met elkaar gecombineerd. Dat geeft een mooi contrast. Maar vaak ook worden sieraden uit een enkel edelmetaal vervaardigd. En ze komen pas echt helemaal tot leven wanneer er een fraaie edelsteen of diamant op wordt geplaatst. De keuze hierin is vrijwel onbeperkt. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
Materialen en stenen V2.0

Maatwerk sieraden

Het maken van sieraden is voor ons een waar ambacht. Er gebeurt bij ons maar weinig machinaal. Als wij praten over ‘handgemaakt’ dan betekent dat ook echt dat sieraden door onze goudsmeden helemaal handmatig worden gevormd en opgebouwd.

Natuurlijk maken wij gebruik van moderne middelen om sieraden te bewerken en wordt er machinaal gepolijst. Maar het ambacht van het smeden staat bij ons centraal. Mede daardoor kunnen wij je maatwerk leveren met betrekking tot de keuze van het edelmetaal en edelsteen of diamanten.

Wil je graag de ring van uw keuze in een ander materiaal? Geen probleem. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Contactgegevens

Hekelstraat 1
1811 BL Alkmaar
Nederland

+31(0)72-5200631
info@phie.nl

Blijf op de hoogte

Betaalmethode

© Copyright - Phie Jewels, handgemaakte sieraden

Please Wait