Handgemaakte verlovingsringen

Als jij haar een aanzoek wilt doen dan doe je dat het liefste met een bijzondere ring. Je kunt natuurlijk naar de juwelier stappen en een standaard ring uitkiezen, maar je kunt natuurlijk ook iets speciaal kiezen. De handgemaakte verlovingsringen van PHIE Jewels worden gemaakt van de mooiste edelmetalen zoals goud, zilver of palladium witgoud. De ringen worden afgezet met een prachtige edelsteen of fraaie diamant. De bijzondere juwelen van PHIE zijn uniek in hun soort en nergens mee te vergelijken. Sieraden uit eigen atelier, handgemaakt en vervaardigd vanuit het klassieke ambacht van edelsmeden. Kom een keer langs en laat je adviseren.

Materialen en stenen

Handgemaakte sieraden ontwerpen en vervaardigen vraagt om vakmanschap en om uitzonderlijke materialen. Deze materialen, zoals edelstenen, zilver en goud worden meestal speciaal voor jouw opdracht ingekocht. PHIE Jewels creëert met veel zorg en aandacht handgemaakte sieraden in opdracht, en daar is tijd voor nodig. Het kan daarom even duren voordat je handgemaakte ring, oorbellen, collier, armband klaar is. Je geduld wordt beloond. Straks draag jij een bijzonder sieraad. Handgemaakt. Speciaal voor jou.
Nieuwsgierig naar onze prachtige sieraden ? Je bent meer dan welkom in ons atelier of neem contact met ons op. Wij informeren je graag.

Materialen en stenen V2.0

Maatwerk sieraden

Maatwerk sieraden maken is ons ambacht. Bij PHIE Jewels gebeurt maar weinig machinaal. Handgemaakte sieraden zijn sieraden die de goudsmeden van PHIE Jewels handmatig vormen en opbouwen. Natuurlijk gebruiken wij ook moderne middelen om de handgemaakte sieraden te bewerken. Wij polijsten machinaal. Maar het ambacht van het smeden staat bij ons centraal. En dat heeft voordelen. Bij PHIE Jewels kies je voor maatwerk sieraden en ben jij vrij in de keuze van het edelmetaal, de edelsteen of diamant in je handgemaakte sieraad.

Wil je graag de ring van je keuze in een ander materiaal? Geen probleem. Kom langs bij PHIE Jewels. Wij geven je graag advies over de vele mogelijkheden van maatwerk sieraden.

Please Wait