Handgemaakte Armbanden

De handgemaakte armbanden van PHIE Jewels herken je net als de andere handgemaakte sieraden, aan de gracieuze stijl. Ga jij voor een robuuste handgemaakte armband van goud, zilver en afgewerkt met een edelsteen of juist voor klassieke parelarmband? Natuurlijk maakt PHIE Jewels ook armbanden aangepast aan jouw persoonlijke wensen en stijl. Wat jouw wensen ook zijn, bij PHIE Jewels vind je bijzondere en unieke armbanden die door hun kenmerkende stijl ook prachtig combineren met onze handgemaakte ringen. Ontdek op deze pagina onze collectie handgemaakte armbanden of kom langs in ons historische pand in Alkmaar. Wij adviseren je graag over onze handgemaakte sieraden.

Materialen en stenen

Handgemaakte sieraden ontwerpen en vervaardigen vraagt om vakmanschap en om uitzonderlijke materialen. Deze materialen, zoals edelstenen, zilver en goud worden meestal speciaal voor jouw opdracht ingekocht. PHIE Jewels creëert met veel zorg en aandacht handgemaakte sieraden in opdracht, en daar is tijd voor nodig. Het kan daarom even duren voordat je handgemaakte ring, oorbellen, collier, armband klaar is. Je geduld wordt beloond. Straks draag jij een bijzonder sieraad. Handgemaakt. Speciaal voor jou.
Nieuwsgierig naar onze prachtige sieraden ? Je bent meer dan welkom in ons atelier of neem contact met ons op. Wij informeren je graag.

Materialen en stenen V2.0

Maatwerk sieraden

Maatwerk sieraden maken is ons ambacht. Bij PHIE Jewels gebeurt maar weinig machinaal. Handgemaakte sieraden zijn sieraden die de goudsmeden van PHIE Jewels handmatig vormen en opbouwen. Natuurlijk gebruiken wij ook moderne middelen om de handgemaakte sieraden te bewerken. Wij polijsten machinaal. Maar het ambacht van het smeden staat bij ons centraal. En dat heeft voordelen. Bij PHIE Jewels kies je voor maatwerk sieraden en ben jij vrij in de keuze van het edelmetaal, de edelsteen of diamant in je handgemaakte sieraad.

Wil je graag de ring van je keuze in een ander materiaal? Geen probleem. Kom langs bij PHIE Jewels. Wij geven je graag advies over de vele mogelijkheden van maatwerk sieraden.

Gouden Ringen

Please Wait