Handgemaakte Colliers

Ieder collier uit de collectie van PHIE is zorgvuldig met de hand gemaakt. De colliers worden vervaardigd uit zilver, goud en vaak bewerkt met edelstenen of diamanten. De sierlijke en weelderige vormgeving is de duidelijke signatuur van Sophie Jong. Een fraaie hanger met druppelvormige edelsteen aan een ketting, een barokke hanger met rozenkwarts? Het kan allemaal. En als het nog niet bestaat dan creëren we het voor je. Sieraden op maat en ontworpen voor jou. Stap een keer onze winkel binnen en struin lekker rond. Misschien is jouw hanger al gemaakt en ligt hij op je te wachten…

Materialen en stenen

Bij PHIE Jewels wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de mooiste materialen. Goud en zilver worden vaak met elkaar gecombineerd. Dat geeft een mooi contrast. Maar vaak ook worden sieraden uit een enkel edelmetaal vervaardigd. En ze komen pas echt helemaal tot leven wanneer er een fraaie edelsteen of diamant op wordt geplaatst. De keuze hierin is vrijwel onbeperkt. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
Materialen en stenen V2.0

Maatwerk sieraden

Het maken van sieraden is voor ons een waar ambacht. Er gebeurt bij ons maar weinig machinaal. Als wij praten over ‘handgemaakt’ dan betekent dat ook echt dat sieraden door onze goudsmeden helemaal handmatig worden gevormd en opgebouwd.

Natuurlijk maken wij gebruik van moderne middelen om sieraden te bewerken en wordt er machinaal gepolijst. Maar het ambacht van het smeden staat bij ons centraal. Mede daardoor kunnen wij je maatwerk leveren met betrekking tot de keuze van het edelmetaal en edelsteen of diamanten.

Wil je graag de ring van uw keuze in een ander materiaal? Geen probleem. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Contactgegevens

Hekelstraat 1
1811 BL Alkmaar
Nederland

+31(0)72-5200631
info@phie.nl

Blijf op de hoogte

Betaalmethode

© Copyright - Phie Jewels, handgemaakte sieraden

Please Wait