Handgemaakte Ringen

Handgemaakte ringen vormen het hart van onze bijzondere sieradencollectie. Daarom vind je bij PHIE Jewels een zeer uitgebreide collectie.

De ringen van Phie zijn uniek en bijzonder en zijn vaak volledig aan te passen naar jouw wensen. Zoek je een bijzondere gouden ring, een ring met een edelsteen in jouw favoriete kleur of met een fonkelende diamant? We denken graag met je mee om de ring te personaliseren naar eigen wens.

Wij werken met verschillende kleuren goud en prachtige edelstenen in verschillende kleuren. Zo kunnen we voor elke wens een maatwerk sieraad maken. Een echte eyecatcher speciaal voor jou!

Wil je emotioneel goud of dierbare sieraden laten verwerken in een handgemaakte ring? Of heb jij zelf een mooie steen die je wilt gebruiken? Kom gerust langs in ons atelier in Alkmaar. Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden voor een unieke handgemaakte ring.

Nieuwe Collectie

Duende

Lola Ringen

Lola Sets

Luna

RS-1288 handgemaakte ring van goud zilver en diamant

Lutine

Monarch

Trouwringen

Lafayette

Ring met Diamant

Verlovingsringen

Materialen en stenen

Handgemaakte sieraden ontwerpen en vervaardigen vraagt om vakmanschap en om uitzonderlijke materialen. Deze materialen, zoals edelstenen, zilver en goud worden meestal speciaal voor jouw opdracht ingekocht. PHIE Jewels creëert met veel zorg en aandacht handgemaakte sieraden in opdracht, en daar is tijd voor nodig. Het kan daarom even duren voordat je handgemaakte ring, oorbellen, collier, armband klaar is. Je geduld wordt beloond. Straks draag jij een bijzonder sieraad. Handgemaakt. Speciaal voor jou.
Nieuwsgierig naar onze prachtige sieraden ? Je bent meer dan welkom in ons atelier of neem contact met ons op. Wij informeren je graag.

Materialen en stenen V2.0

Maatwerk ringen

Maatwerk sieraden maken is ons ambacht. Bij PHIE Jewels gebeurt maar weinig machinaal. Handgemaakte sieraden zijn sieraden die de goudsmeden van PHIE Jewels handmatig vormen en opbouwen. Natuurlijk gebruiken wij ook moderne middelen om de handgemaakte sieraden te bewerken. Wij polijsten machinaal. Maar het ambacht van het smeden staat bij ons centraal. En dat heeft voordelen. Bij PHIE Jewels kies je voor maatwerk sieraden en ben jij vrij in de keuze van het edelmetaal, de edelsteen of diamant in je handgemaakte sieraad.

Wil je graag de ring van je keuze in een ander materiaal? Geen probleem. Kom langs bij PHIE Jewels. Wij geven je graag advies over de vele mogelijkheden van maatwerk sieraden.

Please Wait