Handgemaakte Ringen

Handgemaakte ringen vormen het hart van onze bijzondere sieradencollectie. Daarom vind je bij PHIE Jewels een zeer uitgebreide collectie handgemaakte ringen.

Zoek je een bijzondere ring? De goudsmeden van PHIE Jewels combineren prachtige edelmetalen met edelstenen, parels en diamanten. Van subtiele aanschuifringen tot unieke ringen met een grote edelsteen als eyecatcher. Jij deelt je wensen en kiest het edelmetaal en de edelsteen. Goudsmid Sophie Jong ontwerpt en creëert unieke handgemaakte ringen. Speciaal voor jou.

Wil je emotioneel goud of dierbare sieraden laten verwerken in een handgemaakte ring? Sophie maakt graag een uniek ontwerp voor je. Zo draag jij een unieke handgemaakte ring met een bijzonder emotionele betekenis.

Kom gerust langs in ons atelier in Alkmaar. Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden voor een unieke handgemaakte ring.

Lutine groep ringen 2
LOLa voorbeeld set 1022 handgemaakte aanschuifringen van goud topaas en robijnen

Nieuwe Collectie

RC-1196 ring uit zilver en roodgoud

La Phie

LLR-10211 gouden handgemaakte aanschuifring met zoetwater parel

Lola aanschuifringen

LOLA voorbeeld set 1013 aanschuifringen van goud en blauwe topaas

Lola Sets

RS-12215 handgemaakte bijzondere ring met chalcedoon

Luna

Dubbel pronk met diamant

Lutine

MR-1005 Monarch handgemaakte ring van zilver goud en blauwe topaas

Monarch

TR-1412 trouwringen van goud met blauwe topaas

Trouwringen

RG-9106 ring ui geelgoud roodgoud witgoud en diamant

Gouden Ringen

RS-12204 ring uit zilver goud en rooktopaas

Zilveren Ringen

LOLA aanschuifringen Voorbeeld set 1003 handgemaakte aanschuifringen van zilver en goud met diamanten

Ring met Diamant

Verlovingsringen

Materialen en stenen

Handgemaakte sieraden ontwerpen en vervaardigen vraagt om aandacht en unieke materialen. De voorraad edelstenen en edelmetalen is zeer beperkt. PHIE Jewels creëert met veel zorg en aandacht handgemaakte sieraden voor je. Daar is tijd voor nodig. Het kan daarom even duren voordat je handgemaakte ring, oorbellen, collier, armband klaar is. Je geduld wordt beloond. Straks draag jij een bijzonder sieraad. Handgemaakt. Speciaal voor jou.

Nieuwsgierig naar onze maatwerk sieraden of handgemaakte ringen? Je bent meer dan welkom in ons atelier of neem contact met ons op. Wij informeren je graag.

Materialen en stenen V2.0

Maatwerk sieraden

Maatwerk sieraden maken is ons ambacht. Bij PHIE Jewels gebeurt maar weinig machinaal. Handgemaakte sieraden zijn sieraden die de goudsmeden van PHIE Jewels handmatig vormen en opbouwen. Natuurlijk gebruiken wij ook moderne middelen om de handgemaakte sieraden te bewerken. Wij polijsten machinaal. Maar het ambacht van het smeden staat bij ons centraal. En dat heeft voordelen. Bij PHIE Jewels kies je voor maatwerk sieraden en ben jij vrij in de keuze van het edelmetaal, de edelsteen of diamant in je handgemaakte sieraad.

Wil je graag de ring van je keuze in een ander materiaal? Geen probleem. Kom langs bij PHIE Jewels. Wij geven je graag advies over de vele mogelijkheden van maatwerk sieraden.

Gouden Ringen
PHIE logo 2018 handmade dutch design LOGO 2 WIT RESIZE

Contactgegevens

Hekelstraat 1
1811 BL Alkmaar
Nederland

+31(0)72-5200631
info@phie.nl

Blijf op de hoogte

Betaalmethode

Betaalmethoden PHIE zwart-wit

Belangrijke links

© Copyright - Phie Jewels, handgemaakte sieraden

Please Wait