Handgemaakte Ringen

De collectie handgemaakte ringen van PHIE is bijzonder, uniek en zeer uitgebreid. Ze vormen het hart van onze sieraden collectie. Prachtige edelmetalen zoals goud en zilver worden gecombineerd met edelstenen, parels en diamanten. Van subtiele aanschuifringen tot sieraden met een mooie grote edelsteen als eyecatcher. En altijd een vrije keuze in materiaal en/of edelsteen. Wil je graag oud goud laten verwerken in een ring uit onze collectie? Dat kan. We bouwen het sieraad op met jouw goud en creëren zo een ring met een diepere emotionele waarde.  Loop een keer binnen of maak een afspraak. Er is zo veel mogelijk. Tot snel in Alkmaar.

Nieuwe Collectie

La Phie

Lola aanschuifringen

Lola Sets

Luna

Lutine

Monarch

Trouwringen

Gouden Ringen

LOLA aanschuifringen Voorbeeld set 1003 handgemaakte aanschuifringen van zilver en goud met diamanten

Ring met Diamant

Ring met Edelsteen

Zilveren Ringen

Materialen en stenen

Bij PHIE Jewels wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de mooiste materialen. Goud en zilver worden vaak met elkaar gecombineerd. Dat geeft een mooi contrast. Maar vaak ook worden sieraden uit een enkel edelmetaal vervaardigd. En ze komen pas echt helemaal tot leven wanneer er een fraaie edelsteen of diamant op wordt geplaatst. De keuze hierin is vrijwel onbeperkt. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
Materialen en stenen V2.0

Maatwerk sieraden

Het maken van sieraden is voor ons een waar ambacht. Er gebeurt bij ons maar weinig machinaal. Als wij praten over ‘handgemaakt’ dan betekent dat ook echt dat sieraden door onze goudsmeden helemaal handmatig worden gevormd en opgebouwd.

Natuurlijk maken wij gebruik van moderne middelen om sieraden te bewerken en wordt er machinaal gepolijst. Maar het ambacht van het smeden staat bij ons centraal. Mede daardoor kunnen wij je maatwerk leveren met betrekking tot de keuze van het edelmetaal en edelsteen of diamanten.

Wil je graag de ring van uw keuze in een ander materiaal? Geen probleem. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Contactgegevens

Hekelstraat 1
1811 BL Alkmaar
Nederland

+31(0)72-5200631
info@phie.nl

Blijf op de hoogte

Betaalmethode

© Copyright - Phie Jewels, handgemaakte sieraden

Please Wait