Ring laten maken met goud uit erfstukken

Goud is een kostbaar materiaal en de goudprijs is hoger dan ooit tevoren. Het is dus best interessant om na te gaan of jij je oude goud in een laatje wilt laten verfstoffen, of dat je er iets nieuws van wilt laten maken. Misschien heb je die oude ring of armband die je ooit kreeg van een dierbare nog steeds op een veilig plekje liggen maar zou je er een mooi herinneringssieraad van willen laten maken. Of de oude trouwringen van opa en oma waar je altijd nog eens iets mee wilde doen. Een mooie handgemaakte aparte ring laten maken met eigen goud kan bij PHIE Jewels!

Wist je dat PHIE Jewels de specialist is in het hergebruiken van oude sieraden? We gebruiken het juweel in de vorm zoals het is of we smelten het om. De mogelijkheden zijn echt onbeperkt. Edelstenen of diamanten kunnen opnieuw worden gezet en komen weer helemaal tot leven in een nieuwe ring of hanger.

In de goudsmederij van PHIE Jewels zijn vakmensen aan het werk die dit specialistische werk al ruim 15 jaar doen. We bespreken graag de mogelijkheden en gaan met plezier aan het werk om een mooi handgemaakt sieraad voor je te maken met emotionele waarde. Maak een afspraak en kom een keer langs. Je zult versteld staan van de mogelijkheden.

Ring laten maken met eigen goud

Materialen en stenen

Handgemaakte sieraden ontwerpen en vervaardigen vraagt om aandacht en unieke materialen. De voorraad edelstenen en edelmetalen is zeer beperkt. PHIE Jewels creëert met veel zorg en aandacht handgemaakte sieraden voor je. Daar is tijd voor nodig. Het kan daarom even duren voordat je handgemaakte ring, oorbellen, collier, armband klaar is. Je geduld wordt beloond. Straks draag jij een bijzonder sieraad. Handgemaakt. Speciaal voor jou.

Nieuwsgierig naar onze maatwerk sieraden of handgemaakte ringen? Je bent meer dan welkom in ons atelier of neem contact met ons op. Wij informeren je graag.

Materialen en stenen V2.0

Maatwerk sieraden

Maatwerk sieraden maken is ons ambacht. Bij PHIE Jewels gebeurt maar weinig machinaal. Handgemaakte sieraden zijn sieraden die de goudsmeden van PHIE Jewels handmatig vormen en opbouwen. Natuurlijk gebruiken wij ook moderne middelen om de handgemaakte sieraden te bewerken. Wij polijsten machinaal. Maar het ambacht van het smeden staat bij ons centraal. En dat heeft voordelen. Bij PHIE Jewels kies je voor maatwerk sieraden en ben jij vrij in de keuze van het edelmetaal, de edelsteen of diamant in je handgemaakte sieraad.

Wil je graag de ring van je keuze in een ander materiaal? Geen probleem. Kom langs bij PHIE Jewels. Wij geven je graag advies over de vele mogelijkheden van maatwerk sieraden.

Gouden Ringen

Please Wait