Duende Ringen

De handgemaakte ringen die samen de Duende-collectie vormen zijn herkenbaar aan de specifieke vorm en uitvoering. De ringen hebben een kenmerkende wigvorm die niet alleen bijzonder is om naar te kijken, maar die ook heel fijn om je vinger zit. Val jij voor een ingetogen of juist een uitgesproken ring? Stuk voor stuk zijn de ringen ontworpen door goudsmid Sophie Jong en met de hand gemaakt. Zij bouwt de ringen op uit de mooiste materialen, zoals geelgoud, roodgoud, witgoud en prachtige edelstenen en diamanten. Voor welke Duende ring val jij? Haal je hart op deze pagina of breng een bezoek aan onze winkel.

handgemaakte bijzondere gouden ring met blauwe topaas

Materialen en stenen

Handgemaakte sieraden ontwerpen en vervaardigen vraagt om vakmanschap en om uitzonderlijke materialen. Deze materialen, zoals edelstenen, zilver en goud worden meestal speciaal voor jouw opdracht ingekocht. PHIE Jewels creëert met veel zorg en aandacht handgemaakte sieraden in opdracht, en daar is tijd voor nodig. Het kan daarom even duren voordat je handgemaakte ring, oorbellen, collier, armband klaar is. Je geduld wordt beloond. Straks draag jij een bijzonder sieraad. Handgemaakt. Speciaal voor jou.
Nieuwsgierig naar onze prachtige sieraden ? Je bent meer dan welkom in ons atelier of neem contact met ons op. Wij informeren je graag.

Materialen en stenen V2.0

Maatwerk sieraden

Maatwerk sieraden maken is ons ambacht. Bij PHIE Jewels gebeurt maar weinig machinaal. Handgemaakte sieraden zijn sieraden die de goudsmeden van PHIE Jewels handmatig vormen en opbouwen. Natuurlijk gebruiken wij ook moderne middelen om de handgemaakte sieraden te bewerken. Wij polijsten machinaal. Maar het ambacht van het smeden staat bij ons centraal. En dat heeft voordelen. Bij PHIE Jewels kies je voor maatwerk sieraden en ben jij vrij in de keuze van het edelmetaal, de edelsteen of diamant in je handgemaakte sieraad.

Wil je graag de ring van je keuze in een ander materiaal? Geen probleem. Kom langs bij PHIE Jewels. Wij geven je graag advies over de vele mogelijkheden van maatwerk sieraden.

Please Wait