Lafayette Ringen

De Lafayette ringen van PHIE Jewels zijn heel bijzonder en onvergelijkbaar met welke andere ring dan ook. Ze zijn uniek en handgemaakt. Sieradenontwerpster Sophie Jong creëert de bijzondere handgemaakte Lafayette ringen uit 14 & 18krt goud en verrijkt ze in detail met ‘a touch of PHIE’.  Schitterende edelstenen zoals bijvoorbeeld topaas, robijn, saffier en citrien maken de handgemaakte ringen echt speciaal. De Lafayette collectie vindt zijn inspiratie in de klassieke patronen van sieraden uit een ver verleden maar in een modern jasje. Een PHIE jasje, dat wel. De ultieme PHIE ring om mee te pronken. Ontdek onze handgemaakte Lafayette ringen online. Nóg leuker, bezoek onze winkel en het atelier in de historische binnenstad van Alkmaar en haal je hart op bij al onze handgemaakte sieraden.

Materialen en stenen

Handgemaakte sieraden ontwerpen en vervaardigen vraagt om vakmanschap en om uitzonderlijke materialen. Deze materialen, zoals edelstenen, zilver en goud worden meestal speciaal voor jouw opdracht ingekocht. PHIE Jewels creëert met veel zorg en aandacht handgemaakte sieraden in opdracht, en daar is tijd voor nodig. Het kan daarom even duren voordat je handgemaakte ring, oorbellen, collier, armband klaar is. Je geduld wordt beloond. Straks draag jij een bijzonder sieraad. Handgemaakt. Speciaal voor jou.
Nieuwsgierig naar onze prachtige sieraden ? Je bent meer dan welkom in ons atelier of neem contact met ons op. Wij informeren je graag.

Materialen en stenen V2.0

Maatwerk sieraden

Maatwerk sieraden maken is ons ambacht. Bij PHIE Jewels gebeurt maar weinig machinaal. Handgemaakte sieraden zijn sieraden die de goudsmeden van PHIE Jewels handmatig vormen en opbouwen. Natuurlijk gebruiken wij ook moderne middelen om de handgemaakte sieraden te bewerken. Wij polijsten machinaal. Maar het ambacht van het smeden staat bij ons centraal. En dat heeft voordelen. Bij PHIE Jewels kies je voor maatwerk sieraden en ben jij vrij in de keuze van het edelmetaal, de edelsteen of diamant in je handgemaakte sieraad.

Wil je graag de ring van je keuze in een ander materiaal? Geen probleem. Kom langs bij PHIE Jewels. Wij geven je graag advies over de vele mogelijkheden van maatwerk sieraden.

Please Wait