Lutine Ringen

De Lutine collectie is vernoemd naar het Engelse oorlogsfregat dat in 1799 tussen Terschelling en Vlieland in een razende storm verging. Aan boord bevond zich een voor die tijd ongekend kostbare lading van 450 goudstaven en 180 zilverstaven. Deze goudschat spreekt tot op de dag van vandaag tot de verbeelding. Het grootste deel ligt nog altijd in de zeebodem verzonken. PHIE Jewels houdt met haar Lutine ringen dit verhaal levend. De ringen zijn altijd een combinatie van goud en zilver en soms afgewerkt met een prachtige diamant. Een bijzondere groep binnen onze collectie. De goudschat van PHIE Jewels.

RS-1288 handgemaakte ring van goud zilver en diamant

Materialen en stenen

Handgemaakte sieraden ontwerpen en vervaardigen vraagt om vakmanschap en om uitzonderlijke materialen. Deze materialen, zoals edelstenen, zilver en goud worden meestal speciaal voor jouw opdracht ingekocht. PHIE Jewels creëert met veel zorg en aandacht handgemaakte sieraden in opdracht, en daar is tijd voor nodig. Het kan daarom even duren voordat je handgemaakte ring, oorbellen, collier, armband klaar is. Je geduld wordt beloond. Straks draag jij een bijzonder sieraad. Handgemaakt. Speciaal voor jou.
Nieuwsgierig naar onze prachtige sieraden ? Je bent meer dan welkom in ons atelier of neem contact met ons op. Wij informeren je graag.

Materialen en stenen V2.0

Maatwerk sieraden

Maatwerk sieraden maken is ons ambacht. Bij PHIE Jewels gebeurt maar weinig machinaal. Handgemaakte sieraden zijn sieraden die de goudsmeden van PHIE Jewels handmatig vormen en opbouwen. Natuurlijk gebruiken wij ook moderne middelen om de handgemaakte sieraden te bewerken. Wij polijsten machinaal. Maar het ambacht van het smeden staat bij ons centraal. En dat heeft voordelen. Bij PHIE Jewels kies je voor maatwerk sieraden en ben jij vrij in de keuze van het edelmetaal, de edelsteen of diamant in je handgemaakte sieraad.

Wil je graag de ring van je keuze in een ander materiaal? Geen probleem. Kom langs bij PHIE Jewels. Wij geven je graag advies over de vele mogelijkheden van maatwerk sieraden.

Please Wait