Gouden ringen

De gouden ringen uit de collectie handgemaakte ringen van PHIE Jewels zijn volledig opgebouwd uit goud. Goudsmid Sophie Jong werkt met 14 karaat en 18 karaat goud. Zij maakt unieke gouden ringen voor dames en heren, ontwerpt ringen in combinaties van witgoud, roodgoud en geelgoud en werkt de gouden ringen vaak af met edelsteen of diamant in haar unieke stijl. Deze pagina geeft je een beeld van de gouden ringen van PHIE Jewels. Staat de ring van jouw dromen er niet bij? Wat nog niet bestaat, maakt Sophie graag voor je. Kom langs in ons prachtige pand in Alkmaar, deel je wensen en samen bespreken wij de mogelijkheden voor een bijzondere gouden ring.

gouden ring Gouden Ringen met diamanten

Materialen en stenen

Handgemaakte sieraden ontwerpen en vervaardigen vraagt om aandacht en unieke materialen. De voorraad edelstenen en edelmetalen is zeer beperkt. PHIE Jewels creëert met veel zorg en aandacht handgemaakte sieraden voor je. Daar is tijd voor nodig. Het kan daarom even duren voordat je handgemaakte ring, oorbellen, collier, armband klaar is. Je geduld wordt beloond. Straks draag jij een bijzonder sieraad. Handgemaakt. Speciaal voor jou.

Nieuwsgierig naar onze maatwerk sieraden of handgemaakte ringen? Je bent meer dan welkom in ons atelier of neem contact met ons op. Wij informeren je graag.

Materialen en stenen V2.0

Maatwerk sieraden

Maatwerk sieraden maken is ons ambacht. Bij PHIE Jewels gebeurt maar weinig machinaal. Handgemaakte sieraden zijn sieraden die de goudsmeden van PHIE Jewels handmatig vormen en opbouwen. Natuurlijk gebruiken wij ook moderne middelen om de handgemaakte sieraden te bewerken. Wij polijsten machinaal. Maar het ambacht van het smeden staat bij ons centraal. En dat heeft voordelen. Bij PHIE Jewels kies je voor maatwerk sieraden en ben jij vrij in de keuze van het edelmetaal, de edelsteen of diamant in je handgemaakte sieraad.

Wil je graag de ring van je keuze in een ander materiaal? Geen probleem. Kom langs bij PHIE Jewels. Wij geven je graag advies over de vele mogelijkheden van maatwerk sieraden.

Gouden Ringen

PHIE logo 2018 handmade dutch design LOGO 2 WIT RESIZE

Contactgegevens

Hekelstraat 1
1811 BL Alkmaar
Nederland

+31(0)72-5200631
info@phie.nl

Blijf op de hoogte

Betaalmethode

Betaalmethoden PHIE zwart-wit

Belangrijke links

© Copyright - Phie Jewels, handgemaakte sieraden

Please Wait