Ring met Diamant

Een ring met diamant is een absolute eyecatcher aan je vinger. De ringen met diamant uit de collectie handgemaakte ringen zijn bijzonder en herkenbaar aan de kenmerkende gracieuze stijl van PHIE Jewels. Een ‘echte PHIE’ dus. Edelsmid Sophie Jong werkt met witte en gekleurde diamanten. Van subtiele aanschuifringen tot geelgouden ringen met diamant. Je bent van harte welkom in onze winkel. Misschien ligt de ring van je dromen al op je te wachten. En als je hem niet ziet liggen, maken wij hem voor je. Een bijzondere zilveren ring met diamant of een diamanten verlovingsring bijvoorbeeld. Helemaal naar jouw wens. Dus kom langs, deel je wensen en samen bespreken wij in ons atelier de mogelijkheden voor jouw unieke ring met diamant.

Materialen en stenen

Handgemaakte sieraden ontwerpen en vervaardigen vraagt om vakmanschap en om uitzonderlijke materialen. Deze materialen, zoals edelstenen, zilver en goud worden meestal speciaal voor jouw opdracht ingekocht. PHIE Jewels creëert met veel zorg en aandacht handgemaakte sieraden in opdracht, en daar is tijd voor nodig. Het kan daarom even duren voordat je handgemaakte ring, oorbellen, collier, armband klaar is. Je geduld wordt beloond. Straks draag jij een bijzonder sieraad. Handgemaakt. Speciaal voor jou.
Nieuwsgierig naar onze prachtige sieraden ? Je bent meer dan welkom in ons atelier of neem contact met ons op. Wij informeren je graag.

Materialen en stenen V2.0

Maatwerk sieraden

Maatwerk sieraden maken is ons ambacht. Bij PHIE Jewels gebeurt maar weinig machinaal. Handgemaakte sieraden zijn sieraden die de goudsmeden van PHIE Jewels handmatig vormen en opbouwen. Natuurlijk gebruiken wij ook moderne middelen om de handgemaakte sieraden te bewerken. Wij polijsten machinaal. Maar het ambacht van het smeden staat bij ons centraal. En dat heeft voordelen. Bij PHIE Jewels kies je voor maatwerk sieraden en ben jij vrij in de keuze van het edelmetaal, de edelsteen of diamant in je handgemaakte sieraad.

Wil je graag de ring van je keuze in een ander materiaal? Geen probleem. Kom langs bij PHIE Jewels. Wij geven je graag advies over de vele mogelijkheden van maatwerk sieraden.

Please Wait